Felison Cruise Terminal

Vertrek vanuit IJmuiden

Vanuit Nederland reizen veel bezoekers uit via de minicruise naar Newcastle. Echter zijn er ook veel bezoekers die de andere kant op gaan. Deze Engelse bezoekers doen deze cruise veelal om een dagtripje Amsterdam mee te pakken. En dit allemaal via de DFDS Ijmuiden verbinding. In dit artikel gaan we allereerst informatie bieden voor vertrekkende reizigers. Daarna gaan we kort in op de Engelse bezoekers naar Amsterdam.

Vanuit IJmuiden vertrekken met DFDS

dfds

Voor de navigatie kan je het volgende invoeren: 

Felison Terminal Sluisplein 33 
1975 AG IJmuiden – Nederland
T: 0255 54 6666

  • Het inchecken en aanrijden met de auto is overigens super eenvoudig en wijst zich vanzelf, dus u hoeft zich niet in te lezen op deze onderwerpen. Alles gaat zeer overzichtelijk en er is begeleiding en hulp aanwezig.
  • Parkeren is mogelijk in IJmuiden, parkeertarieven zijn rond de € 7 euro voor 24 uur. Voor de MiniCruise is dit ideaal.
  • Indien je met de MiniCruise gaat kun je opstappen bij de bus op de Prinses Hendrikkade 25 in Amsterdam. De bussen vertrekken vanaf 15:00 tot 16:00 uur.

Vanuit Ijmuiden naar Newcastle

DFDS is de enige organisatie die ferry diensten en mini cruises op de verbinding van IJmuiden naar Newcastle heeft varen.

DFDS Amsterdam

De Engelsen komen veelal naar Nederland via deze overtocht om snel even naar Amsterdam te gaan. Voor de Engelse bezoekers zijn er twee opties, een twee-daagse of drie-daagse MiniCruise. Bij de twee-daagse hebben de bezoekers zo'n 5 uur in Amsterdam. Bij de drie-daagse kunnen ze 29 uur van Amsterdam genieten en dan mogen ze ook nog een overnachting in één van de beste hotels van Amsterdam kiezen. De prijzen liggen gelijk aan de Mini Cruises vanuit IJmuiden naar Newcastle.

Scroll naar boven